Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lorac – PRO Soft Focus Longwear Foundation – 5 Light

kr. 230,95

Lorac PRO Soft Focus Longwear Foundation 5 Light
Lorac har udviklet PRO soft focus longwear foundation til at være langtidsholdbar og blød, og med et mat look, idet den indeholder sfærisk pulver, undgår du at huden i løbet af dagen bliver shiny. Du kan le … læs mere her

Er Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 5 Light på lager?
Køb Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 5 Light

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 5 Light

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 5 Light Produktfakta

  • Navn: Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 5 Light
  • Mærke: lorac
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 691631101398

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 5 Light fra lorac

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 5 Light findes stadig i Top-10 eller tæt på i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Makeup & Kosmetik > Foundation. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 5 Light. Her i Danmark er der mange, der køber deres Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 5 Light hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 5 Light. Når du handler online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 5 Light og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.