Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lorac – PRO Soft Focus Longwear Foundation – 8 Medium

kr. 230,95

Lorac PRO Soft Focus Longwear Foundation 8 Medium
Lorac har udviklet PRO soft focus longwear foundation til at være langtidsholdbar og blød, og med et mat look, idet den indeholder sfærisk pulver, undgår du at huden i løbet af dagen bliver shiny. Du kan l … læs mere her

Er Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 8 Medium på lager?
Køb Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 8 Medium

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 8 Medium

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 8 Medium Produktfakta

  • Navn: Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 8 Medium
  • Mærke: lorac
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 691631101459

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 8 Medium fra lorac

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 8 Medium er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores varekategori Makeup & Kosmetik > Foundation. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 8 Medium. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 8 Medium i den kendte webshop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 8 Medium. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 8 Medium og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.