Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Loreal – LOreal Volume Million Lashes Mascara – Extra Black

kr. 95,00

L’Oreal Volume Million Lashes Mascara Extra Black
Volumen børste af gummi med ekstra mange børstehår, som adskiller hver eneste vippe! Perfekt dosering via innovativ emballage giver en perfekt dosering, så der ikke efterlades overskydende mascara på børs … læs mere her

Er Loreal - L'Oreal Volume Million Lashes Mascara - Extra Black på lager?
Køb Loreal - L'Oreal Volume Million Lashes Mascara - Extra Black

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Loreal - LOreal Volume Million Lashes Mascara - Extra Black

Loreal - LOreal Volume Million Lashes Mascara - Extra Black Produktfakta

  • Navn: Loreal - LOreal Volume Million Lashes Mascara - Extra Black
  • Mærke: loreal
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3600521893500

Loreal - LOreal Volume Million Lashes Mascara - Extra Black fra loreal

Loreal - LOreal Volume Million Lashes Mascara - Extra Black er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Makeup & Kosmetik > Mascara. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Loreal - LOreal Volume Million Lashes Mascara - Extra Black. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Loreal - LOreal Volume Million Lashes Mascara - Extra Black hos den populære shop BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, deriblandt også Loreal - LOreal Volume Million Lashes Mascara - Extra Black. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Loreal - LOreal Volume Million Lashes Mascara - Extra Black og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.