Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml

(18 kundeanmeldelser)

kr. 195,00

L'Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Masque er en lækker hårmaske, som er specielt udviklet til et langt hår. Den indeholder en eksklusiv kombination af FILLER-A100 og aminosyre, der virker *fornyende på hårets længder. Derudover er formlen også berige … læs mere her

Er L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml på lager?

Annonce
Køb L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml Varefakta

  • Navn: L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml
  • Pris: kr. 228.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml for kun kr. 228.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml

L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i en vores rigtig gode kategorier, nemlig 486. Og hey - du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml hos onlineshoppen NiceHair.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også dette produkt. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml kun kr. 228.00

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

18 anmeldelser af L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “L'Oreal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml”