Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Loreal – Professionnel Serie Expert Silver Shampoo – 300 ml

kr. 139,00

L’Oreal Professionnel Serie Expert Silver Shampoo 300 ml
En lille shampoo der effektivt går ind og neautraliserer uønskede gyldne og gullige toner i håret, så du får et mere koldt skær. Shampooen sørger samtidig for at efterlade dit hår blødt, velplejet o … læs mere her

Er Loreal - Professionnel Serie Expert Silver Shampoo - 300 ml på lager?
Køb Loreal - Professionnel Serie Expert Silver Shampoo - 300 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Loreal - Professionnel Serie Expert Silver Shampoo - 300 ml

Loreal - Professionnel Serie Expert Silver Shampoo - 300 ml Produktfakta

  • Navn: Loreal - Professionnel Serie Expert Silver Shampoo - 300 ml
  • Mærke: loreal
  • Pris: Kr. 119.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3474636974115

Loreal - Professionnel Serie Expert Silver Shampoo - 300 ml fra loreal

Loreal - Professionnel Serie Expert Silver Shampoo - 300 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Loreal - Professionnel Serie Expert Silver Shampoo - 300 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Loreal - Professionnel Serie Expert Silver Shampoo - 300 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Loreal - Professionnel Serie Expert Silver Shampoo - 300 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Loreal - Professionnel Serie Expert Silver Shampoo - 300 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.