Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. – Rich Core

(58 kundeanmeldelser)

kr. 210,00

MAC Extra Dimension Eye Shadow – Rich Core er en fantastisk lækker og professionel øjenskygge i pudderform, som er silkeblød og rig på pigmenter, hvilket gør, at den intense farve holder i op til seks timer og pifter ethvert look op. Øjenskyggen er et mod … læs mere her

Er MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. - Rich Core på lager?

Annonce
Køb MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. - Rich Core

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. - Rich Core Varefakta

  • Navn: MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. - Rich Core
  • Pris: kr. 140.60
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. - Rich Core på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. - Rich Core for kun kr. 140.60 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. - Rich Core

MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. - Rich Core kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den godt sælgende kategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Eye Makeup > Eye Shadow. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. - Rich Core ved den velkendte shop NiceHair.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være denne vare. Når der handles i webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. - Rich Core kun kr. 140.60

Når webshops leverer dine produkter, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

58 anmeldelser af MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. – Rich Core

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MAC Extra Dimension Eye Shadow 1,3 gr. – Rich Core”