Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. – Prunella

(83 kundeanmeldelser)

kr. 180,00

MAC Eye Kohl Pencil Liner – Prunella er en lækker eyeliner, som efterlader en mat finish med et perlemorsskær. Eyelineren består af en silkeblød formel, som glider ubesværet henover øjenlåget. MAC Eye Kohl Pencil Liner har en intens og kraftig farve, som … læs mere her

Er MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. - Prunella på lager?

Annonce
Køb MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. - Prunella

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. - Prunella Varefakta

  • Navn: MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. - Prunella
  • Pris: kr. 114.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. - Prunella på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. - Prunella for kun kr. 114.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. - Prunella

MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. - Prunella kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Eye Makeup > Eyeliner. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. - Prunella i den kendte webshop NiceHair.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. - Prunella kun kr. 114.00

Det er værd at huske på, når der shoppes online, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

83 anmeldelser af MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. – Prunella

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MAC Eye Kohl Pencil Liner 1,36 gr. – Prunella”