Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Madara – INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash – 150 ml

kr. 179,00

Mádara INTIM Hyaluron-Lactic Intim Wash 150 ml
Mádara Hyaluron-Lactic Intim Wash er en meget mild og skånsom intimvask, som både renser og plejer intimområdet. Med ekstrakt fra glat burre-roden beroliges området, mens mælkesyre hjælper med at opretholde d … læs mere her

Er Madara - INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash - 150 ml på lager?
Køb Madara - INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Madara - INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash - 150 ml

Madara - INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Madara - INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash - 150 ml
  • Mærke: madara
  • Pris: Kr. 185.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4752223007149

Madara - INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash - 150 ml fra madara

Madara - INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash - 150 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Helse & Sundhed > Intimpleje. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Madara - INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash - 150 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Madara - INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash - 150 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Madara - INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash - 150 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Madara - INTIM Hyaluron Lactic Intim Wash - 150 ml og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.