Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Marc Jacobs – Daisy Eau so fresh – 75 ml – Edt

kr. 675,00

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette 75 ml
Daisy Eau So Fresh er den glade, friske og nye version af den originale Daisy parfume, som er strålende klar, elegant og fuld af charme. Fortab dig i en hel blomstermark med Daisy Eau So Fresh, som er f … læs mere her

Er Marc Jacobs - Daisy Eau so fresh - 75 ml - Edt på lager?
Køb Marc Jacobs - Daisy Eau so fresh - 75 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Marc Jacobs - Daisy Eau so fresh - 75 ml - Edt

Marc Jacobs - Daisy Eau so fresh - 75 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Marc Jacobs - Daisy Eau so fresh - 75 ml - Edt
  • Mærke: marc jacobs
  • Pris: Kr. 548.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3607342221161

Marc Jacobs - Daisy Eau so fresh - 75 ml - Edt fra marc jacobs

Marc Jacobs - Daisy Eau so fresh - 75 ml - Edt kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den eftertragtede varegruppe Parfume. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Marc Jacobs - Daisy Eau so fresh - 75 ml - Edt. Her i Danmark er der mange, der køber deres Marc Jacobs - Daisy Eau so fresh - 75 ml - Edt hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Marc Jacobs - Daisy Eau so fresh - 75 ml - Edt. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Marc Jacobs - Daisy Eau so fresh - 75 ml - Edt og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.