Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Marc Jacobs – Daisy & Perfect Perfume Collection

kr. 498,95

Marc Jacobs Daisy & Perfect Perfume Collection
Marc Jacobs parfume favoritter samlet i ét fantastisk sæt. Oplev de elegante og lækre dufte fra Marc Jacobs, den klassiske Daisy, eller den delikate Daisy Eau so Fresh, den varme Daisy Love og den senesuelle … læs mere her

Er Marc Jacobs - Daisy & Perfect Perfume Collection på lager?
Køb Marc Jacobs - Daisy & Perfect Perfume Collection

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Marc Jacobs - Daisy & Perfect Perfume Collection

Marc Jacobs - Daisy & Perfect Perfume Collection Produktfakta

  • Navn: Marc Jacobs - Daisy & Perfect Perfume Collection
  • Mærke: marc jacobs
  • Pris: Kr. 498.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3616303428174

Marc Jacobs - Daisy & Perfect Perfume Collection fra marc jacobs

Marc Jacobs - Daisy & Perfect Perfume Collection er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den populære kategori Parfume > Parfume Gaveæsker Kvinder. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Marc Jacobs - Daisy & Perfect Perfume Collection. Mange er udmærket klar over, at man køber din Marc Jacobs - Daisy & Perfect Perfume Collection online hos webshoppen BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, deriblandt også Marc Jacobs - Daisy & Perfect Perfume Collection. Køber du varer online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Marc Jacobs - Daisy & Perfect Perfume Collection og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.