Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Marc Jacobs – Dot – 100 ml – Edp

kr. 695,00

Marc Jacobs Dot Eau de Parfum 100 ml
Dot Eau de Parfum fra Marc Jacobs Fragrances er en grøn blomstduft med glade og levende noter med en fængslende blanding af røde bær, saftig dragefrugt og sød honningcyklamen. Hjertenoten er af appelsinblomster, sødt k … læs mere her

Er Marc Jacobs - Dot - 100 ml - Edp på lager?
Køb Marc Jacobs - Dot - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Marc Jacobs - Dot - 100 ml - Edp

Marc Jacobs - Dot - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Marc Jacobs - Dot - 100 ml - Edp
  • Mærke: marc jacobs
  • Pris: Kr. 795.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3607342522732

Marc Jacobs - Dot - 100 ml - Edp fra marc jacobs

Marc Jacobs - Dot - 100 ml - Edp ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Marc Jacobs - Dot - 100 ml - Edp. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Marc Jacobs - Dot - 100 ml - Edp ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Marc Jacobs - Dot - 100 ml - Edp. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Marc Jacobs - Dot - 100 ml - Edp og online fordele

Shoppes der produkter online, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.