Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Clay Matte Styling Wax – 50 ml

kr. 119,00

Maria Nila Clay Matte Styling Wax
Clay Matte Styling Wax er en lervoks, der definerer og giver en mat tekstur til alle hår styles. Fugtgivende olivenolie skaber en blødgørende formel, der beskytter håret mod udtørring. Maria Nila Clay er perfekt, hvis man … læs mere her

Er Maria Nila - Clay Matte Styling Wax - 50 ml på lager?
Køb Maria Nila - Clay Matte Styling Wax - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Clay Matte Styling Wax - 50 ml

Maria Nila - Clay Matte Styling Wax - 50 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Clay Matte Styling Wax - 50 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 119.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681039414

Maria Nila - Clay Matte Styling Wax - 50 ml fra maria nila

Maria Nila - Clay Matte Styling Wax - 50 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i kategorien Økologisk & Natur Produkter > Hårprodukter Natur & Øko. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Maria Nila - Clay Matte Styling Wax - 50 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Maria Nila - Clay Matte Styling Wax - 50 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Maria Nila - Clay Matte Styling Wax - 50 ml. Når der handles i webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Maria Nila - Clay Matte Styling Wax - 50 ml og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.