Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Coils & Curls Co Wash – 1000 ml

kr. 595,00

Maria Nila Coils & Curls Co-Wash Conditioning Wash 1000 ml (Salon size med pumpe)
Coils & Curls Co Wash Conditioning wash fra Maria Nila, specielt udviklet til krøllet hår, en shampoo med conditioning effekt. Co-Wash renser nænsom men effektivt både hår o … læs mere her

Er Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 1000 ml på lager?
Køb Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 1000 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 1000 ml

Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 1000 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 1000 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 595.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681403703

Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 1000 ml fra maria nila

Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 1000 ml er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i kategorien Hårpleje > Shampoo. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 1000 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 1000 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 1000 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 1000 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.