Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Coils & Curls Co Wash – 350 ml

kr. 234,95

Maria Nila Coils & Curls Co-Wash Conditioning Wash 350 ml
Coils & Curls Co Wash Conditioning wash fra Maria Nila, specielt udviklet til krøllet hår, en shampoo med conditioning effekt. Co-Wash renser nænsom men effektivt både hår og hovedbund og virker ud … læs mere her

Er Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 350 ml på lager?
Køb Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 350 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 350 ml

Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 350 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 350 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 234.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681403673

Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 350 ml fra maria nila

Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 350 ml er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores gruppe af varer Hårpleje > Skælshampoo. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 350 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 350 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 350 ml. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Maria Nila - Coils & Curls Co Wash - 350 ml og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.