Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Colour Refresh 6.6 Autum Red – 300 ml

kr. 235,00

Maria Nila Colour Refresh 6.60 Autumn Red 300 ml
Colour Refresh er en nærende farvebombe kur med farvepigmenter, der ikke er permanente, men hurtigt opfrisker håret. Masken fugter og reducerer krus og giver et silkeagtigt glat og skinnende resultat. Autum … læs mere her

Er Maria Nila - Colour Refresh 6.60 Autumn Red - 300 ml på lager?
Køb Maria Nila - Colour Refresh 6.60 Autumn Red - 300 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Colour Refresh 6.6 Autum Red - 300 ml

Maria Nila - Colour Refresh 6.6 Autum Red - 300 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Colour Refresh 6.6 Autum Red - 300 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 229.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681037021

Maria Nila - Colour Refresh 6.6 Autum Red - 300 ml fra maria nila

Maria Nila - Colour Refresh 6.6 Autum Red - 300 ml kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den altid eftertragtede varekategori Hårprodukter | Pleje & Styling > Hårfarve. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Maria Nila - Colour Refresh 6.6 Autum Red - 300 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Maria Nila - Colour Refresh 6.6 Autum Red - 300 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, deriblandt også Maria Nila - Colour Refresh 6.6 Autum Red - 300 ml. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Maria Nila - Colour Refresh 6.6 Autum Red - 300 ml og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.