Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Colour Refresh – Cacao 6.00

kr. 235,00

Maria Nila Colour Refresh 6.00 Cacao 300 ml
Colour Refresh er en nærende farvebombe kur med farvepigmenter, der ikke er permanente, men hurtigt opfrisker håret. Masken fugter og reducerer krus og giver et silkeagtigt glat og skinnende resultat. Cacao kan … læs mere her

Er Maria Nila - Colour Refresh 6.00 Cacao - 300 ml på lager?
Køb Maria Nila - Colour Refresh 6.00 Cacao - 300 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Colour Refresh - Cacao 6.00

Maria Nila - Colour Refresh - Cacao 6.00 Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Colour Refresh - Cacao 6.00
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 229.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681037137

Maria Nila - Colour Refresh - Cacao 6.00 fra maria nila

Maria Nila - Colour Refresh - Cacao 6.00 kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den populære kategori Hårprodukter | Pleje & Styling > Hårfarve. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Maria Nila - Colour Refresh - Cacao 6.00. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Maria Nila - Colour Refresh - Cacao 6.00 ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Maria Nila - Colour Refresh - Cacao 6.00. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Maria Nila - Colour Refresh - Cacao 6.00 og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.