Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Creator Original Wax – 100 ml

kr. 149,00

Creator Original Wax 100 ml
Creator Original Wax, er en blød voks, der kan anvendes i både vådt og tørt hår. Den er også velegnet til både kort og langt hår. Den bløde konsistent gør det let for dig at forme og style håret uden at det når at tørre ud elle … læs mere her

Er Creator - Original Wax - 100 ml på lager?
Køb Creator - Original Wax - 100 ml

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Creator Original Wax - 100 ml

Maria Nila - Creator Original Wax - 100 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Creator Original Wax - 100 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 159.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681019324

Maria Nila - Creator Original Wax - 100 ml fra maria nila

Maria Nila - Creator Original Wax - 100 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i vores varekategori Hårprodukter | Pleje & Styling > Hårprodukter Til Mænd. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Maria Nila - Creator Original Wax - 100 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Maria Nila - Creator Original Wax - 100 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Maria Nila - Creator Original Wax - 100 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Maria Nila - Creator Original Wax - 100 ml og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.