Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – GABBRO Fixating Wax – 50 ml

kr. 119,00

Maria Nila GABBRO Fixating Wax 50 ml
Den nye serie af hårvokse fra Maria Nila. Uden parabener og sulfater og 100% vegan. Whats not to like?
Gabbro hårvoksen er en mud wax med hold 5 ud af 5 effekt, den har alts et super stærkt hold og giver en flot mat … læs mere her

Er Maria Nila - GABBRO Fixating Wax - 50 ml på lager?
Køb Maria Nila - GABBRO Fixating Wax - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - GABBRO Fixating Wax - 50 ml

Maria Nila - GABBRO Fixating Wax - 50 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - GABBRO Fixating Wax - 50 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 119.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681039315

Maria Nila - GABBRO Fixating Wax - 50 ml fra maria nila

Maria Nila - GABBRO Fixating Wax - 50 ml findes stadig i Top-10 eller tæt på i den eftertragtede varegruppe Økologisk & Natur Produkter > Hårprodukter Natur & Øko. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Maria Nila - GABBRO Fixating Wax - 50 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Maria Nila - GABBRO Fixating Wax - 50 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Maria Nila - GABBRO Fixating Wax - 50 ml. Når du handler online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Maria Nila - GABBRO Fixating Wax - 50 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.