Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Hand Sanitizer – 200 ml

kr. 149,00

Maria Nila Hand Sanitizer 300 ml
Hand Sanitizer fra Maria Nila er en desinficerende hand gel, der effektivt og nemt hjælper med at fjerne bakterier og vira. En håndsprit-gel lavet med omtanke for miljøet, vegansk og så i et smukt design der pynter i alle … læs mere her

Er Maria Nila - Hand Sanitizer - 300 ml på lager?
Køb Maria Nila - Hand Sanitizer - 300 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Hand Sanitizer - 200 ml

Maria Nila - Hand Sanitizer - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Hand Sanitizer - 200 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 139.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681040205

Maria Nila - Hand Sanitizer - 200 ml fra maria nila

Maria Nila - Hand Sanitizer - 200 ml kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den godt sælgende kategori Økologisk & Natur Produkter > Kropspleje Natur og Øko. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Maria Nila - Hand Sanitizer - 200 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Maria Nila - Hand Sanitizer - 200 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Maria Nila - Hand Sanitizer - 200 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Maria Nila - Hand Sanitizer - 200 ml og online fordele

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.