Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Hand Soap Breeze – 300 ml

kr. 149,00

Maria Nila Hand Soap Breeze 300 ml
Hand Soap Breeze er en skøn duft af sommerbrise – blid, let og skånsom. En flydende håndsæbe med pumpe. Sæben er fremstillet i Sverige, er 100% vegan og fri for sulfater og parabener. Ud over at rense tilfører den også f … læs mere her

Er Maria Nila - Hand Soap Breeze - 300 ml på lager?
Køb Maria Nila - Hand Soap Breeze - 300 ml

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Hand Soap Breeze - 300 ml

Maria Nila - Hand Soap Breeze - 300 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Hand Soap Breeze - 300 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 139.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681040038

Maria Nila - Hand Soap Breeze - 300 ml fra maria nila

Maria Nila - Hand Soap Breeze - 300 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Økologisk & Natur Produkter > Kropspleje Natur og Øko. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Maria Nila - Hand Soap Breeze - 300 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Maria Nila - Hand Soap Breeze - 300 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Maria Nila - Hand Soap Breeze - 300 ml. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Maria Nila - Hand Soap Breeze - 300 ml og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.