Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml

(3 kundeanmeldelser)

kr. 219,00

Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion er en leave-in lotion til håret. Den er perfekt til farvet hår, da den indeholder Colour Guard Complex som virker farvebevarende mod hårvask og varmestyling. Derudover indeholder den også granatæbleekstrakt som besky … læs mere her

Er Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml på lager?

Annonce
Køb Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml Varefakta

  • Navn: Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml
  • Pris: kr. 219.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml for kun kr. 219.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml

Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i kategorien Lotion & Moisturizer. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml online hos webshoppen NiceHair.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml kun kr. 219.00

Når du svinger kortet i de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

3 anmeldelser af Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 ml”