Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Luminous Colour Shampoo – 350 ml

kr. 215,00

Maria Nila Luminous Colour Shampoo 350 ml

350 ml
Shampoo
Til farvet hår
100% vegan
Sulfat- & parabenefri

Maria Nilas Luminous Colour er en farvebevarende serie, der med ingredienser som granatæbleekstrakt og Color Guard Complex beskytter din hårfarve … læs mere her

Er Maria Nila - Luminous Colour Shampoo - 350 ml på lager?
Køb Maria Nila - Luminous Colour Shampoo - 350 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Luminous Colour Shampoo - 350 ml

Maria Nila - Luminous Colour Shampoo - 350 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Luminous Colour Shampoo - 350 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 199.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681036208

Maria Nila - Luminous Colour Shampoo - 350 ml fra maria nila

Maria Nila - Luminous Colour Shampoo - 350 ml er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den populære kategori Økologisk & Natur Produkter > Hårprodukter Natur & Øko. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Maria Nila - Luminous Colour Shampoo - 350 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Maria Nila - Luminous Colour Shampoo - 350 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Maria Nila - Luminous Colour Shampoo - 350 ml. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Maria Nila - Luminous Colour Shampoo - 350 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.