Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Quick Dry Heat Spray – 150 ml

kr. 209,00

Maria Nila Quick Dry Heat Spray 150 ml
Quick Dry Heat Spray fra Maria Nila er den perfekte beskyttelse til dit hår inden du bruger dine stylingredskaber såsom føntørre og glattejern. Sprayen er let og indeholder vandafvisende ingredienser, som hjælper til … læs mere her

Er Maria Nila - Quick Dry Heat Spray - 150 ml på lager?
Køb Maria Nila - Quick Dry Heat Spray - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Quick Dry Heat Spray - 150 ml

Maria Nila - Quick Dry Heat Spray - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Quick Dry Heat Spray - 150 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 189.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681038608

Maria Nila - Quick Dry Heat Spray - 150 ml fra maria nila

Maria Nila - Quick Dry Heat Spray - 150 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe Hårtype | Hårprodukter > Normalt Hår | Alle Hårtyper. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Maria Nila - Quick Dry Heat Spray - 150 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Maria Nila - Quick Dry Heat Spray - 150 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også Maria Nila - Quick Dry Heat Spray - 150 ml. Når du handler online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Maria Nila - Quick Dry Heat Spray - 150 ml og online fordele

Køber du varer online, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.