Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Sheer Silver Masque – Hårkur – 250 ml

kr. 245,00

Maria Nila Sheer Silver Masque 250 ml

250 ml
Hårmaske
Til blond hår
Giver lækkert blødt hår
100% vegan
Sulfat- & parabenefri

Sheer Silver fra Maria Nila, er en serie designet til at fjerne gule uønskede nuancer i lyst hår og skabe den perfekte kolde … læs mere her

Er Maria Nila - Sheer Silver Masque - 250 ml på lager?
Køb Maria Nila - Sheer Silver Masque - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Sheer Silver Masque - Hårkur - 250 ml

Maria Nila - Sheer Silver Masque - Hårkur - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Sheer Silver Masque - Hårkur - 250 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 219.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681036420

Maria Nila - Sheer Silver Masque - Hårkur - 250 ml fra maria nila

Maria Nila - Sheer Silver Masque - Hårkur - 250 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i den eftertragtede varegruppe Hårprodukter | Pleje & Styling > Hårkur & Pleje. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Maria Nila - Sheer Silver Masque - Hårkur - 250 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Maria Nila - Sheer Silver Masque - Hårkur - 250 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Maria Nila - Sheer Silver Masque - Hårkur - 250 ml. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Maria Nila - Sheer Silver Masque - Hårkur - 250 ml og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.