Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Shimmer Spray – 300 ml

kr. 219,00

Maria Nila Shimmer Spray 300 ml
Fantastisk hårspray fra svenske Maria Nila. Giver dit hår shine med shimmer effekt. Flot og elegant look, til både hverdag og fest. En letvægts shimmer spray, der ikke får dit hår til at klaske og da den er uden hold kan du … læs mere her

Er Maria Nila - Shimmer Spray - 300 ml på lager?
Køb Maria Nila - Shimmer Spray - 300 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Shimmer Spray - 300 ml

Maria Nila - Shimmer Spray - 300 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Shimmer Spray - 300 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 189.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681038806

Maria Nila - Shimmer Spray - 300 ml fra maria nila

Maria Nila - Shimmer Spray - 300 ml kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores varekategori Hårprodukter Pleje & Styling > Styling Hårlak & Hairspray. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Maria Nila - Shimmer Spray - 300 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Maria Nila - Shimmer Spray - 300 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Maria Nila - Shimmer Spray - 300 ml. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Maria Nila - Shimmer Spray - 300 ml og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.