Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Structure Repair Shampoo – 350 ml

kr. 215,00

Maria Nila Structure Repair Shampoo 350 ml

350 ml
Shampoo
Til tørt, skadet og kemisk behandlet hår
100 % vegan
Uden parabener og sulfater

Structure Repair Shampoo er en fugtgivende og plejende shampoo fra Maria Nila. Denne Shampoo er specielt velegn … læs mere her

Er Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 350 ml på lager?
Køb Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 350 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 350 ml

Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 350 ml Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 350 ml
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 199.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681036000

Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 350 ml fra maria nila

Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 350 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori Økologisk & Natur Produkter > Hårprodukter Natur & Øko. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 350 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 350 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 350 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Maria Nila - Structure Repair Shampoo - 350 ml og online fordele

Når du handler online, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.