Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Marvis – Classic Strong Mint Tandpasta – 85 ml

kr. 45,00

Marvis Classic Strong Mint Tandpasta 85 ml
Classic strong mint tandpasta fra Marvis. Beskyttende tandpasta med en frisk smag af mint og en lækker fed cremet konsistens. Marvis tandpasta beskytter dine tænder mod huller med en afstemt mængde af flour.

Be … læs mere her

Er Marvis - Classic Strong Mint Tandpasta - 85 ml på lager?
Køb Marvis - Classic Strong Mint Tandpasta - 85 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Marvis - Classic Strong Mint Tandpasta - 85 ml

Marvis - Classic Strong Mint Tandpasta - 85 ml Produktfakta

  • Navn: Marvis - Classic Strong Mint Tandpasta - 85 ml
  • Mærke: marvis
  • Pris: Kr. 45.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8004395111701

Marvis - Classic Strong Mint Tandpasta - 85 ml fra marvis

Marvis - Classic Strong Mint Tandpasta - 85 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Tandpleje > Tandblegning. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Marvis - Classic Strong Mint Tandpasta - 85 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Marvis - Classic Strong Mint Tandpasta - 85 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Marvis - Classic Strong Mint Tandpasta - 85 ml. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Marvis - Classic Strong Mint Tandpasta - 85 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.