Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maui – Coconut Milk Shampoo – 385 ml

kr. 74,95

Maui Nourish & Moisture Coconut Milk Shampoo 385 ml
Maui Coconut Milk Shampoo er især velegnet til dig med et tørt hår, der trænger til et ordentligt fugtboost. Shampooen indeholder kokosmælk, mangosmør og guavaolie, der virkelig går ind og fugter hvert e … læs mere her

Er Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml på lager?
Køb Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml

Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml Produktfakta

  • Navn: Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml
  • Mærke: maui
  • Pris: Kr. 85.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022796170514

Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml fra maui

Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Maui - Coconut Milk Shampoo - 385 ml og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.