Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maui – Coconut Oil Shampoo – 385 ml

kr. 74,95

Maui Moisture Curl Quench + Coconut Oil Shampoo 385 ml
Denne serie er perfekt til dig der har et tykt og krøllet eller bølget hår. Coconut Oil shampoo er rig på kokosolie, plumeriaekstrakt og papayasmør, og går med sin formel ind og definerer dine krøller … læs mere her

Er Maui - Coconut Oil Shampoo - 385 ml på lager?
Køb Maui - Coconut Oil Shampoo - 385 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maui - Coconut Oil Shampoo - 385 ml

Maui - Coconut Oil Shampoo - 385 ml Produktfakta

  • Navn: Maui - Coconut Oil Shampoo - 385 ml
  • Mærke: maui
  • Pris: Kr. 85.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022796170019

Maui - Coconut Oil Shampoo - 385 ml fra maui

Maui - Coconut Oil Shampoo - 385 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores varekategori Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Maui - Coconut Oil Shampoo - 385 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Maui - Coconut Oil Shampoo - 385 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Maui - Coconut Oil Shampoo - 385 ml. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Maui - Coconut Oil Shampoo - 385 ml og online fordele

Når du handler online, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.