Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maui – Moisture Awapuhi Shampoo – 385 ml

kr. 74,95

Maui Moisture Awapuhi Shampoo
Maui Awapuhi shampoo forvandler kedeligt hår, til et hår med en strålende og skinnende finish takket være Maui’s fugtgivende shampoo baseret på naturlige ingredienser som bl.a. aloe vera, awapuhi og kokosolie, der fugter, udg … læs mere her

Er Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml på lager?
Køb Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml

Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml Produktfakta

  • Navn: Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml
  • Mærke: maui
  • Pris: Kr. 85.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3574661606064

Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml fra maui

Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores varekategori Hårprodukter Pleje & Styling. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml og online fordele

Køber du varer online, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.