Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maui – Sea Minerals Shampoo – 385 ml

kr. 74,95

Maui Moisture Color Protection+ Sea Minerals Shampoo 385 ml
Sea Minerals serien fra Maui er inspireret af havet, og indeholder mange nærende mineraler som alger og søgræs. Den er især god til farvet hår, idet ingredienserne hjælper med at holde på farven … læs mere her

Er Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml på lager?
Køb Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml

Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml Produktfakta

  • Navn: Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml
  • Mærke: maui
  • Pris: Kr. 85.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022796170712

Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml fra maui

Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.