Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maui – Vanilla Bean Shampoo – 385 ml

kr. 74,95

Maui Moisture Vanilla Bean Shampoo 385 ml
Vanilla Bean shampooen fra Maui er helt fantastisk til et meget kruset hår. Den er spækket med nærende ingredienser i form af blandt andet vaniljebønner og kakaosmør, som går ind og blødgører og plejer håret. Samt … læs mere her

Er Maui - Vanilla Bean Shampoo - 385 ml på lager?
Køb Maui - Vanilla Bean Shampoo - 385 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maui - Vanilla Bean Shampoo - 385 ml

Maui - Vanilla Bean Shampoo - 385 ml Produktfakta

  • Navn: Maui - Vanilla Bean Shampoo - 385 ml
  • Mærke: maui
  • Pris: Kr. 85.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022796170217

Maui - Vanilla Bean Shampoo - 385 ml fra maui

Maui - Vanilla Bean Shampoo - 385 ml kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i kategorien Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Maui - Vanilla Bean Shampoo - 385 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Maui - Vanilla Bean Shampoo - 385 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Maui - Vanilla Bean Shampoo - 385 ml. Købes der ind i online webshops sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Maui - Vanilla Bean Shampoo - 385 ml og online fordele

Køber du varer online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.