Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Mavala – Stop Neglebidning – 10 ml

kr. 99,00

Mavala Stop Neglebidning lak 10 ml
Mavala har lavet et super godt produkt mod neglebidning. Hvis du vil af med den trælse vane og undgå at bide negle. Mavala Stop lak, kan bruges alene eller ovenpå din neglelak. Den giver en grim og bitter smag, så du sle … læs mere her

Er Mavala - Stop Mod Neglebidning - 10 ml på lager?
Køb Mavala - Stop Mod Neglebidning - 10 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Mavala - Stop Neglebidning - 10 ml

Mavala - Stop Neglebidning - 10 ml Produktfakta

  • Navn: Mavala - Stop Neglebidning - 10 ml
  • Mærke: mavala
  • Pris: Kr. 95.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7618900903050

Mavala - Stop Neglebidning - 10 ml fra mavala

Mavala - Stop Neglebidning - 10 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i varegruppen Neglelak & Neglepleje > Neglepleje & Negleforstærker. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Mavala - Stop Neglebidning - 10 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Mavala - Stop Neglebidning - 10 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Mavala - Stop Neglebidning - 10 ml. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Mavala - Stop Neglebidning - 10 ml og online fordele

Købes der ind i en webshop, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.