Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner – Deep Black 01

(77 kundeanmeldelser)

kr. 57,00

Max Factor Colour X-Pert Waterproof Eyeliner Deep Black 01 er en rigtig god eyeliner, som giver en super smuk og holdbar farve. Den flydende eyeliner har en meget fin pensel, som giver en præcis og nem påføring. Eyelineren er desuden vandfast. Skab intens … læs mere her

Er Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner - Deep Black 01 på lager?

Annonce
Køb Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner - Deep Black 01

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner - Deep Black 01 Varefakta

  • Navn: Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner - Deep Black 01
  • Pris: kr. 79.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner - Deep Black 01 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner - Deep Black 01 for kun kr. 79.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner - Deep Black 01

Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner - Deep Black 01 er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i varegruppen 2807. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner - Deep Black 01 i webshoppen NiceHair.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når der handles i webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner - Deep Black 01 kun kr. 79.00

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

77 anmeldelser af Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner – Deep Black 01

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Max Factor Colour Xpert Waterproof Eyeliner – Deep Black 01”