Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Maybelline Fit me Concealer 6.8 ml – 03 Porcelain

kr. 79,00

Maybelline Fit me Concealer – 03 Porcelain er en lækker concealer til dig, som ønsker et perfekt resultat. Den er uden olie og voks, hvilket giver et meget naturligt og let look uden fejl eller urenheder. Den blender super nemt ind, så din hud og conceale … læs mere her

Er Maybelline Fit Me Concealer 6,8 ml - No. 03 Porcelain på lager?

Annonce
Køb Maybelline Fit Me Concealer 6,8 ml - No. 03 Porcelain

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Maybelline Fit me Concealer 6.8 ml - 03 Porcelain Varefakta

  • Navn: Maybelline Fit me Concealer 6.8 ml - 03 Porcelain
  • Pris: kr. 59.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Maybelline Fit me Concealer 6.8 ml - 03 Porcelain på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Maybelline Fit me Concealer 6.8 ml - 03 Porcelain for kun kr. 59.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Maybelline Fit me Concealer 6.8 ml - 03 Porcelain

Maybelline Fit me Concealer 6.8 ml - 03 Porcelain ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Face Makeup > Foundations & Concealers. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Maybelline Fit me Concealer 6.8 ml - 03 Porcelain fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, det kan jo passende være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Maybelline Fit me Concealer 6.8 ml - 03 Porcelain kun kr. 59.00

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Maybelline Fit me Concealer 6.8 ml – 03 Porcelain”