Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maybelline – Lifter Gloss Ice 002

kr. 75,00

Maybelline Lifter Gloss Lipgloss Ice 002
Lip gloss fra Maybelline, nyt og stilrent design og en lip gloss dine læber vil elske. Lifter Gloss får dine læber til at se mere fyldige ud og er beriget med hyaluronsyre, der giver naturligt fugt og pleje til din … læs mere her

Er Maybelline - Lifter Gloss Ice 002 på lager?
Køb Maybelline - Lifter Gloss Ice 002

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maybelline - Lifter Gloss Ice 002

Maybelline - Lifter Gloss Ice 002 Produktfakta

  • Navn: Maybelline - Lifter Gloss Ice 002
  • Mærke: maybelline
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3600531609764

Maybelline - Lifter Gloss Ice 002 fra maybelline

Maybelline - Lifter Gloss Ice 002 er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores gruppe af varer Makeup & Kosmetik > Læbestift og Lipgloss. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Maybelline - Lifter Gloss Ice 002. Mange er udmærket klar over, at man køber din Maybelline - Lifter Gloss Ice 002 hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Maybelline - Lifter Gloss Ice 002. Køber du varer online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Maybelline - Lifter Gloss Ice 002 og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.