Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maybelline – Lifter Gloss Reef 006

kr. 69,00

Maybelline Lifter Gloss Reef
Lip gloss fra Maybelline, nyt og stilrent design og en lip gloss dine læber vil elske. Lifter Gloss får dine læber til at se mere fyldige ud og er beriget med hyaluronsyre, der giver naturligt fugt og pleje til din læber og er … læs mere her

Er Maybelline - Lifter Gloss Reef 006 på lager?
Køb Maybelline - Lifter Gloss Reef 006

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maybelline - Lifter Gloss Reef 006

Maybelline - Lifter Gloss Reef 006 Produktfakta

  • Navn: Maybelline - Lifter Gloss Reef 006
  • Mærke: maybelline
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3600531609740

Maybelline - Lifter Gloss Reef 006 fra maybelline

Maybelline - Lifter Gloss Reef 006 findes stadig i Top-10 eller tæt på i den godt sælgende kategori Makeup & Kosmetik > Læbestift og Lipgloss. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Maybelline - Lifter Gloss Reef 006. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Maybelline - Lifter Gloss Reef 006 fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Maybelline - Lifter Gloss Reef 006. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Maybelline - Lifter Gloss Reef 006 og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.