Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml

(99 kundeanmeldelser)

kr. 99,00

Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black er en skøn mascara, som giver ekstrem volumen til vipperne. Mascaraens kurvede børste påfører den perfekte mængde mascara, og sørger for at ramme alle vippehår, for det bedste resultat. Mayb … læs mere her

Er Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml på lager?

Annonce
Køb Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml Varefakta

  • Navn: Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml
  • Pris: kr. 109.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml for kun kr. 109.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml

Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i den altid eftertragtede varekategori 2834. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml i webshoppen NiceHair.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml kun kr. 109.00

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

99 anmeldelser af Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Very Black 9,5 ml”