Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maybelline – The Falsies Surreal Mascara Very Black – 10 ml

kr. 109,00

Maybelline The Falsies Surreal Extensions Mascarra Very Black 10 ml
Falsies Surreal Extensions Mascara fra Maybelline New York, en mascara til dig der søger smukke lange vipper med op til 36% mere længde. En mascara der giver dine øjne og vipper et smukt … læs mere her

Er Maybelline - The Falsies Surreal Mascara Very Black - 10 ml på lager?
Køb Maybelline - The Falsies Surreal Mascara Very Black - 10 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maybelline - The Falsies Surreal Mascara Very Black - 10 ml

Maybelline - The Falsies Surreal Mascara Very Black - 10 ml Produktfakta

  • Navn: Maybelline - The Falsies Surreal Mascara Very Black - 10 ml
  • Mærke: maybelline
  • Pris: Kr. 109.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0000030161467

Maybelline - The Falsies Surreal Mascara Very Black - 10 ml fra maybelline

Maybelline - The Falsies Surreal Mascara Very Black - 10 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores varekategori Makeup & Kosmetik > Vipper og Bryn. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Maybelline - The Falsies Surreal Mascara Very Black - 10 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Maybelline - The Falsies Surreal Mascara Very Black - 10 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Maybelline - The Falsies Surreal Mascara Very Black - 10 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Maybelline - The Falsies Surreal Mascara Very Black - 10 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.