Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml – Black

(94 kundeanmeldelser)

kr. 99,00

Maybelline Volume Express One By One er en sort mascara og giver en øjeblikkelig volumen uden at klumpe.Indeholder kollagen, der giver op til 9x mere volume med den store mega børste. Fanger, dækker og afklumper hver eneste vippe ved, at gøre dem alle fed … læs mere her

Er Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml - Black på lager?

Annonce
Køb Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml - Black

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml - Black Varefakta

  • Navn: Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml - Black
  • Pris: kr. 99.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml - Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml - Black for kun kr. 99.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml - Black

Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml - Black er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i varegruppen 2834. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml - Black hos den populære shop NiceHair.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml - Black kun kr. 99.00

Købes der ind i en webshop, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

94 anmeldelser af Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml – Black

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Maybelline Volum' Express The Rocket Mascara 9,6 ml – Black”