Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Mentholatum – Salve – 30 g

kr. 49,95

Mentholatum Salve 30 g
Mentholatum salve er et multi produkt som bør være i alles toiletskab. Salven er genial til når du er forkølet, hvor du så blot smørrer lidt salve under næsen, eller blander en skefuld i varmt vand og indånder dampen. Samtidig kan M … læs mere her

Er Mentholatum - Salve - 30 g på lager?
Køb Mentholatum - Salve - 30 g

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Mentholatum - Salve - 30 g

Mentholatum - Salve - 30 g Produktfakta

  • Navn: Mentholatum - Salve - 30 g
  • Mærke: mentholatum
  • Pris: Kr. 49.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 57308821

Mentholatum - Salve - 30 g fra mentholatum

Mentholatum - Salve - 30 g er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores varekategori Hudpleje > SOS & Universalcreme. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Mentholatum - Salve - 30 g. Langt de fleste i Norden køber deres Mentholatum - Salve - 30 g i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Mentholatum - Salve - 30 g. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Mentholatum - Salve - 30 g og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.