Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Meraki – Bare Vaskeklude Creme & Sand – 2 Pak

kr. 95,00

Meraki Bare Klud Sand 2 stk
Et sæt bestående af to fine bomuldsklude, lavet i et vaffelmønster. De fine vaskeklude er cremefarvede og med en sandfarvet kant. Passer perfekt til badeværelset.

2-pak vaskeklude
Cremefarvet og sand
Lavet af bomuld
31 x 31 … læs mere her

Er Meraki - Bare Vaskeklude Creme & Sand - 2 Pak på lager?
Køb Meraki - Bare Vaskeklude Creme & Sand - 2 Pak

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Meraki - Bare Vaskeklude Creme & Sand - 2 Pak

Meraki - Bare Vaskeklude Creme & Sand - 2 Pak Produktfakta

  • Navn: Meraki - Bare Vaskeklude Creme & Sand - 2 Pak
  • Mærke: meraki
  • Pris: Kr. 95.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5707644792500

Meraki - Bare Vaskeklude Creme & Sand - 2 Pak fra meraki

Meraki - Bare Vaskeklude Creme & Sand - 2 Pak fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Hudpleje Ansigt > Renseprodukter. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Meraki - Bare Vaskeklude Creme & Sand - 2 Pak. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Meraki - Bare Vaskeklude Creme & Sand - 2 Pak online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Meraki - Bare Vaskeklude Creme & Sand - 2 Pak. Når du handler online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Meraki - Bare Vaskeklude Creme & Sand - 2 Pak og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.