Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Meraki – Body Wash Meadow Bliss – 490 ml

kr. 149,00

Meraki Body Wash Meadow Bliss 490 ml
Skøn og velduftende Body Wash fra Meraki, der renser og forkæler din hud uden at udtørre den og efterlader en delikat duft af Meadiw Bliss.
Et økologisk havreekstrakt nærer huden og har en beroligende effekt, mens glyc … læs mere her

Er Meraki - Body Wash Meadow Bliss - 490 ml på lager?
Køb Meraki - Body Wash Meadow Bliss - 490 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Meraki - Body Wash Meadow Bliss - 490 ml

Meraki - Body Wash Meadow Bliss - 490 ml Produktfakta

  • Navn: Meraki - Body Wash Meadow Bliss - 490 ml
  • Mærke: meraki
  • Pris: Kr. 149.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5707644834071

Meraki - Body Wash Meadow Bliss - 490 ml fra meraki

Meraki - Body Wash Meadow Bliss - 490 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i vores gruppe af varer Hudpleje Krop > Showergel og Body Scrub. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Meraki - Body Wash Meadow Bliss - 490 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Meraki - Body Wash Meadow Bliss - 490 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Meraki - Body Wash Meadow Bliss - 490 ml. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Meraki - Body Wash Meadow Bliss - 490 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.