Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Meraki – Duftfrisker Sandcastles & Sunsets – 120 ml

kr. 129,00

Meraki Duftfrisker Sandcastles & Sunsets 120 ml
De lækre dutfpinde fra Meraki skaber en skøn stemning i hjemmet. En delikat og sensuel duft af varme strande, sol og solnedgange.

120 ml
7 Duftpinde
Duftfrisker
Duft: Sandcastles & Sunsets … læs mere her

Er Meraki - Duftfrisker Sandcastles & Sunsets - 120 ml på lager?
Køb Meraki - Duftfrisker Sandcastles & Sunsets - 120 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Meraki - Duftfrisker Sandcastles & Sunsets - 120 ml

Meraki - Duftfrisker Sandcastles & Sunsets - 120 ml Produktfakta

  • Navn: Meraki - Duftfrisker Sandcastles & Sunsets - 120 ml
  • Mærke: meraki
  • Pris: Kr. 125.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5707644503113

Meraki - Duftfrisker Sandcastles & Sunsets - 120 ml fra meraki

Meraki - Duftfrisker Sandcastles & Sunsets - 120 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i vores gruppe af varer Parfume. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Meraki - Duftfrisker Sandcastles & Sunsets - 120 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Meraki - Duftfrisker Sandcastles & Sunsets - 120 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Meraki - Duftfrisker Sandcastles & Sunsets - 120 ml. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Meraki - Duftfrisker Sandcastles & Sunsets - 120 ml og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.