Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Meraki – Face Mask – 50 ml

kr. 199,00

Meraki Face Mask 50 ml
Lermaske fra Meraki, økologisk certificeret. En ansigtsmaske der renser i dybden , minimere de synlige porer i huden og giver en smuk glød. Meraki Face Mask er beriget med mineraler og rhodacea, som stimulerer hudens collagen.

50 … læs mere her

Er Meraki - Face Mask - 50 ml på lager?
Køb Meraki - Face Mask - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Meraki - Face Mask - 50 ml

Meraki - Face Mask - 50 ml Produktfakta

  • Navn: Meraki - Face Mask - 50 ml
  • Mærke: meraki
  • Pris: Kr. 199.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5707644762039

Meraki - Face Mask - 50 ml fra meraki

Meraki - Face Mask - 50 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i kategorien Økologisk & Natur Produkter > Hudpleje Natur & Øko. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Meraki - Face Mask - 50 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Meraki - Face Mask - 50 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Meraki - Face Mask - 50 ml. Når du handler online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Meraki - Face Mask - 50 ml og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.