Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Meraki – Hand Serum – 50 ml

kr. 98,95

Meraki Hand Serum 50 ml
Hvis dine hænder skal forkæles lidt ekstra, anbefaler vi den lækre hånd serum fra Meraki. En ultra blødgørende og silkeblød gel med ingredienser som sheasmør, betain og olivenolie. Derudover er serummet beriget med agurkeekstrakt, … læs mere her

Er Meraki - Hand Serum - 50 ml på lager?
Køb Meraki - Hand Serum - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Meraki - Hand Serum - 50 ml

Meraki - Hand Serum - 50 ml Produktfakta

  • Navn: Meraki - Hand Serum - 50 ml
  • Mærke: meraki
  • Pris: Kr. 98.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5707644807952

Meraki - Hand Serum - 50 ml fra meraki

Meraki - Hand Serum - 50 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i vores gruppe af varer Hudpleje Hænder og Fødder > Håndpleje. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Meraki - Hand Serum - 50 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Meraki - Hand Serum - 50 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Meraki - Hand Serum - 50 ml. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Meraki - Hand Serum - 50 ml og online fordele

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.