Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Meraki – Hand Soap Silky Mist – 490 ml

kr. 129,00

Meraki Hand Soap Silky Mist 490 ml
En håndsæbe der renser og plejer dine hænder, skånsomt men effektivt. Efterlader dine hænder, rene, bløde og med en delikat duft.

490 ml
Flydende Håndsæbe med pumpe
Duft: Silky Mist
Økologiske ingredienser
Er velegne … læs mere her

Er Meraki - Hand Soap Silky Mist - 490 ml på lager?
Køb Meraki - Hand Soap Silky Mist - 490 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Meraki - Hand Soap Silky Mist - 490 ml

Meraki - Hand Soap Silky Mist - 490 ml Produktfakta

  • Navn: Meraki - Hand Soap Silky Mist - 490 ml
  • Mærke: meraki
  • Pris: Kr. 129.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5707644528086

Meraki - Hand Soap Silky Mist - 490 ml fra meraki

Meraki - Hand Soap Silky Mist - 490 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i kategorien Økologisk & Natur Produkter > Hudpleje Natur & Øko. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Meraki - Hand Soap Silky Mist - 490 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Meraki - Hand Soap Silky Mist - 490 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Meraki - Hand Soap Silky Mist - 490 ml. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Meraki - Hand Soap Silky Mist - 490 ml og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.