Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Meraki – Konjac Svamp White

kr. 59,00

Meraki Konjac Svamp White
Konjacsvampen fra Meraki er god til alle hudtyper og til både, kvinder, mænd og børn. Brug svampen til at rense både ansigt og krop. konjac svampen har en let peelende effekt, den rengør din hud og efterlader den blød og lækker. … læs mere her

Er Meraki - Konjac Svamp White på lager?
Køb Meraki - Konjac Svamp White

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Meraki - Konjac Svamp White

Meraki - Konjac Svamp White Produktfakta

  • Navn: Meraki - Konjac Svamp White
  • Mærke: meraki
  • Pris: Kr. 69.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5707644703032

Meraki - Konjac Svamp White fra meraki

Meraki - Konjac Svamp White ligger på hylden i det store sortiment der er i den populære kategori Økologisk & Natur Produkter > Kropspleje Natur og Øko. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Meraki - Konjac Svamp White. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Meraki - Konjac Svamp White i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Meraki - Konjac Svamp White. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Meraki - Konjac Svamp White og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.