Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Mexx – Black Man – 50 ml – Edt

kr. 149,00

Mexx Black Man Eau de Toilette 50 ml (EDT)
Mexx Black for Men er designet med lette vandnoter, sort peber og mandarin i toppen. Et hjerte der kombinerer friske noter af åkande blomster og cremet cedertræ, mens basen tilfører patchouli, sandeltræ og rav. … læs mere her

Er Mexx - Black Man - 50 ml - Edt på lager?
Køb Mexx - Black Man - 50 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Mexx - Black Man - 50 ml - Edt

Mexx - Black Man - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Mexx - Black Man - 50 ml - Edt
  • Mærke: mexx
  • Pris: Kr. 129.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0737052191768

Mexx - Black Man - 50 ml - Edt fra mexx

Mexx - Black Man - 50 ml - Edt ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores gruppe af varer Parfume > Mænd - Herredufte. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Mexx - Black Man - 50 ml - Edt. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Mexx - Black Man - 50 ml - Edt ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Mexx - Black Man - 50 ml - Edt. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Mexx - Black Man - 50 ml - Edt og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.