Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Mexx – Black Woman – 30 ml – Edt

kr. 145,95

Mexx Black Woman Eau de Toilette 30 ml (EDT)
Black Woman duften fra Mexx, er skabt til at forføre. En sofistikeret duft til dig der ønsker at udstråle elegance og selvsikkerhed. Duften er forfriskende, forførende og let blomstrende.
Hvis du elsker Gucci R … læs mere her

Er Mexx - Black Woman - 30 ml - Edt på lager?
Køb Mexx - Black Woman - 30 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Mexx - Black Woman - 30 ml - Edt

Mexx - Black Woman - 30 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Mexx - Black Woman - 30 ml - Edt
  • Mærke: mexx
  • Pris: Kr. 145.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3614228834698

Mexx - Black Woman - 30 ml - Edt fra mexx

Mexx - Black Woman - 30 ml - Edt får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Mexx - Black Woman - 30 ml - Edt. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Mexx - Black Woman - 30 ml - Edt fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Mexx - Black Woman - 30 ml - Edt. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Mexx - Black Woman - 30 ml - Edt og online fordele

Køber du varer online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.